Drulă, despre pensiile speciale: Modificările adoptate la Senat se vor aplica peste 39 de ani

Modificările adoptate miercuri la Senat la legea pensiilor speciale se vor aplica peste 39 de ani, afirmă preşedintele USR, Cătălin Drulă.

3216 afișări
Imaginea articolului Drulă, despre pensiile speciale: Modificările adoptate la Senat se vor aplica peste 39 de ani

Drulă, despre pensiile speciale: Modificările adoptate la Senat se vor aplica peste 39 de ani

„12 miliarde de lei anual ne costă pensiile speciale. Asta, în timp ce Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă vor să mărească taxele. Ca să aibă ei în continuare bani de pensii speciale. Ce au făcut astăzi, prin votul de la Senat, ne arată că PSD şi PNL nu s-au gândit nicio clipă la eliminarea pensiilor speciale. Contează doar privilegiile lor şi atât. Au decis că magistraţii se vor pensiona la 60 de ani, dar nu mai devreme de 2062. Adică peste 39 de ani”, scrie pe Facebook Cătălin Drulă.

El apreciază că „mai aşteptăm o generaţie până încep să schimbe şi ei ceva la pensiile speciale”.

„Au mai decis că nu se elimină nicio pensie specială. 200.000 au fost în plată, 200.000 rămân. Asta este marea <reformă> în stil PSD-PNL. Mai întâi şi-au angajat răspunderea pe creşterea taxelor, acum au decis să nu taie nicio pensie specială. Un guvern mafiot”, încheie Drulă.

Senatul a adoptat, marţi, în urma reexaminării, legea pensiilor speciale, prin punerea acesteia în acord cu decizia CCR.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici