Drulă, mesaj pentru liberali: Cu Adibas nu merge în politică

Cu Adibas nu merge în politică, este mesajul dat de liderul USR, Cătălin Drulă, liberalilor, după ce Nicolae Ciucă a spus că PNL este dispus la crearea unui pol politic de centru-dreapta.

188 afișări
Imaginea articolului Drulă, mesaj pentru liberali: Cu Adibas nu merge în politică

Drulă, mesaj pentru liberali: Cu Adibas nu merge în politică

„Am văzut că se agită... Un lider a declarat că vor să facă alt pol de dreapta, nu cel real, pe care vrea să-l construiască şi l-a anunţat USR de un an de zile. Vă spun un lucru foarte real: cu Adibas nu merge în politică”, spune Cătălin Drulă.

El le transmite liberalilor un mesaj.

„Românii ştiu să vadă frauda, iar de trădarea comisă aducând PSD la guvernare nu veţi scăpa”, încheie Drulă.

Nicolae Ciucă le-a prezentat liderilor liberali, în Biroul Politic Naţional al PNL de vineri de la Sinaia, evoluţia procesului de fuziune prin absorbţie cu ALDE.

Întrebat ce vrea să spună prin faptul că PNL este dispus la crearea unui pol politic de centru-dreapta, în contextul în care USR, Forţa Dreptei şi PMP critică partidul, Ciucă a răspuns că formaţiunea pe care o conduce are deschiderea de „a se aşeza la masa discuţiilor” cu toate forţele de dreapta.

„Când vine vorba de axa principală a dreptei în România există un singur partid. De 148 dde ani, PNL a reprezentant şi reprezintă ambiţia politică pentru tot ceea ce a însemnat dezvoltarea României, pentru tot ceea ce înseamnă asumarea transformării şi modernizării României pe termen mediu şi lung”, a explicat Ciucă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
drulă,
pnl,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici