Duckadam a returnat un titlu de cetăţean de onoare pentru că a luat puţine voturi la euroalegeri

Fostul internaţional român Helmuth Duckadam a returnat, joi, un titlu de cetăţean de onoare conferit în 2001 de Primăria Semlac, comuna sa natală din judeţul Arad, fiind nemulţumit că în această localitate a obţinut doar 69 de voturi la euroalegeri.

1 afișare
Imaginea articolului Duckadam a returnat un titlu de cetăţean de onoare pentru că a luat puţine voturi la euroalegeri

Duckadam a returnat un titlu de cetăţean de onoare pentru că a luat puţine voturi la euroalegeri

Duckadam, care este preşedinte al PNG-CD Arad, spune că nu poate accepta ca, în timp ce primarii din alte oraşe ale ţării l-au primit în vizite “ca pe un rege", în comuna sa natală, unde era sigur că va avea un procent bun în calitate de candidat pentru Parlamentul European, a primit doar 12 la sută din voturi. El l-a acuzat că primarul oraşului, Letiţia Stoian, ar fi dispus ca afişele lui electorale să fie date jos.

“Mă simt trădat. Dacă o comună care are un câştigător al Cupei Campionilor Europeni consideră că acel om nu este şi un candidat bun, atunci nu mai am de ce să mă consider cetăţean de onoare”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Duckadam. El a afirmat că va rămâne cu siguranţă în politică.

Primarul Letiţia Stoian a declarat, la rândul său, că acuzaţiile lui Duckadam sunt nefondate.

“Oricine vine în comună poate vedea că afişele lui sunt încă lipite peste tot. Nu am înţeles supărarea lui, a venit şi mi-a dat titlul, după care a plecat fără explicaţii”, a spus Stoian.

Helmuth Duckadam a intrat în politică în anul 2002, la PUR, dar la începutul anului 2004 a părăsit formaţiunea pentru a se înscrie în PNG, devenind preşedintele filialei judeţului Arad a partidului condus de Gigi Becali.

Duckadam a candidat din partea PNG-CD pentru Parlamentul European.

În 2001, Duckadam a primit un titlu de cetăţean de onoare la Semlac, pentru întreaga carieră sportivă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici