Duvăz: Aşa-zisele stenogramele PSD, o făcătură pentru a demonta efectul filmului din 2004

Purtătorul de cuvânt al PSD, Bogdan Niculescu-Duvăz, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că aşa-zisele stenograme ale unei discuţii Năstase-Iliescu-Geoană sunt o făcătură a staff-ului lui Traian Băsescu pentru a atenua efectul "demolator" al înregistrării din 2004.

30 afișări
Imaginea articolului Duvăz: Aşa-zisele stenogramele PSD, o făcătură pentru a demonta efectul filmului din 2004

Duvăz: Aşa-zisele stenogramele PSD, o făcătură pentru a demonta efectul filmului din 2004 (Montaj foto)

Duvăz a afirmat că informaţiile apărute în presă despre o posibilă discuţie între Mircea Geoană, Adrian Năstase şi Ion Iliescu, infirmată deja de SRI, constituie un fapt foarte grav, chiar şi dacă cei trei ar fi discutat despre vânzarea obiectivelor industriale menţionate.

În opinia purtătorului de cuvânt al PSD, ar fi fost grav dacă cei trei ar fi fost ascultaţi, indiferent despre ce ar fi vorbit, ar fi constituit o ilegalitate.

Duvăz a mai spus despre presupusele stenograme că ar fi o "făcătură penibilă".

"Această făcătură era pregătită de echipa lui Traian Băsescu şi a pornit joi noaptea pentru a tempera efectul demolator asupra lui Traian Băsescu pe care l-a avut difuzarea înregistrării din campania din 2004", a afirmat el.

Duvăz a menţionat că nu mai doreşte să facă şi alte comentarii legate de veridicitatea înregistrării secvenţei din campania din 2004, când Traian Băsescu pare că loveşte un copil.

"Traian Băsescu vehiculează un rău care s-ar afla în spatele lui Mircea Geoană şi Crin Antonescu, încearcă cu tot mai puţin succes să înşele publicul, în timp ce el însuşi este răul", a afirmat purtătorul de cuvânt al PSD.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici