Duvăz: Propunerea lui Croitoru legată de şefia Internelor este o falsă ofertă

Purtătorul de cuvânt al PSD, Bogdan Niculescu-Duvăz, a declarat, luni, pentru MEDIAFAX, că propunerea avansată public de premierul desemnat, Lucian Croitoru, conform căreia PSD ar urma să preia Internele, este "o falsă ofertă", el apreciind că acesta nu este în situaţia de a face oferte.

11 afișări
Imaginea articolului Duvăz: Propunerea lui Croitoru legată de şefia Internelor este o falsă ofertă

Duvăz: Propunerea lui Croitoru legată de şefia Internelor este o falsă ofertă (Imagine: Răzvan Chiriţă/Mediafax Foto)

"Lucian Croitoru nu este în situaţia de a face oferte, întrucât nu are o majoritate care să-l susţină în Parlament. În al doilea rând, nu aşa se fac ofertele şi negocierile, la televizor. Este clar că a fost pus să spună asta, (Oferta, n.r.) este pentru public", a comentat Duvăz.

El a adăugat că reprezentanţii partidelor care formează noua majoritate parlamentară îl aşteaptă pe Croitoru, marţi, la întâlnirea programată, pentru a-i transmite că nu are o majoritate care să îl susţină în Parlament.

"Este o falsă ofertă. Este în situaţia de a nu avea o majoritate în spate şi nu poate să ofere absolut nimic. Nu aşa se fac ofertele, pe stradă, publice sau la televizor", a conchis Duvăz.

Premierul desemnat, Lucian Croitoru, a declarat, luni, la finalul discuţiilor cu reprezentanţii PDL, că intenţionează să ceară PSD două-trei nominalizări pentru conducerea MAI.

El a spus că PDL s-a declarat deschis şi flexibil pentru a colabora la guvernare. Lucian Croitoru a precizat că a discutat cu liderii PDL despre lista ministerelor, resursa umană care poate să vină de la PDL, arătând că democrat-liberalii s-au declarat flexibili pentru o forumulă de guvernare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici