Duvăz şi-a anunţat candidatura la vicepreşedinţia Camerei, Ponta a renunţat

Purtătorul de cuvânt al PSD, Bogdan Niculescu-Duvăz, a anunţat, luni, înaintea BPN, că va candida la funcţia de vicepreşedinte al Camerei Deputaţilor, în timp ce Victor Ponta a afirmat că nu mai este interesat de acest post.

46 afișări
Imaginea articolului Duvăz şi-a anunţat candidatura la vicepreşedinţia Camerei, Ponta a renunţat

Purtătorul de cuvânt al PSD, Bogdan Niculescu-Duvăz (Montaj foto)

Duvăz a spus că va candida, în cadrul grupului PSD din Camera Deputaţilor, pentru a fi desemnat de social-democraţi pentru funcţia de vicepreşedinte al Camerei, devenită vacantă după demisia din Parlament a fostului preşedinte al PC Daniela Popa.

Întrebat de jurnalişti pe cine va susţine la şefia grupului PSD din Cameră, Duvăz nu a răspuns.

Deputatul Victor Ponta, al cărui nume era vehiculat ca posibil candidat pentru funcţia de vicepreşedinte al Camerei, a anunţat, tot înaintea Biroului Permanent Naţional al partidului, că nu va mai candida.

"Nu voi candida la nicio funcţie. Atât timp cât nu candidez la nicio funcţie vedeţi că nu mai este nimeni supărat pe mine, pot să spun ce vreau", a spus Ponta, răspunzând unor întrebări.

Deputatul PSD a fost întrebat de jurnalişti pe cine va susţine la şefia grupului social-democrat, el afirmând că va sprijini candidatul sugerat de Nicolae Bănicioiu şi tinerii deputaţi.

"Păi, contează aşa tare votul meu? Pe cine îmi zice Bănicioiu, el este şeful meu de grup aici", a răspuns Ponta.

Deputaţii PSD vor alege, luni, în prima şedinţă de grup a acestei sesiuni, liderul şi viceliderii de grup, prin vot secret.

La şefia grupului social-democrat au anunţat că vor candida actualul lider, Viorel Hrebenciuc, şi deputatul Ioan Munteanu.

Tot în şedinţa grupului, deputaţii vor decide, prin vot, pe cine vor propune pentru funcţia de vicepreşedinte al Camerei Deputaţilor, în locul Danielei Popa.

Până acum şi-au anunţat intenţia de a candida pentru acest post Bogdan Niculescu-Duvăz şi Aura Vasile.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici