EBA a primit documentele pentru a deveni membru PDL

Elena Băsescu a primit documentele necesare pentru a redeveni membru PDL, duminică seară, la sediul partidului, unde a sosit, după ce a făcut declaraţii la sediul său de campanie.

24 afișări
Imaginea articolului EBA a primit documentele pentru a deveni membru PDL

EBA a primit documentele pentru a deveni membru PDL (Imagine: Sebastian Tătaru/Mediafax Foto)

Ea primit de la Monica Iacob Ridzi un set de documente.

Liderul partidului Emil Boc a sosit la scurt timp şi i-a spus: "Bine ai venit acasă, de unde nu ai plecat niciodată! În această seară ai de semnat ceva foarte important".

Elena Băsescu a declarat, duminică, la sediul său de campanie, că rezultatul pe care l-a obţinut este un bun motiv de mândrie pentru ea şi că se va întoarce cu această experienţă acumulată în PDL.

Ea a precizat că a plecat din PDL pentru ca acest partid să nu aibă "o ţintă de atac pe listele sale".

"A sosit momentul să închid acest sediu şi să mă întorc în sediul partidului în care am crescut", a spus Elena Băsescu, după care s-a dus la sediul PDL.

EBA a arătat că a fost susţinută mult de familia sa, care a sprijinit-o în mod necondiţionat şi a mulţumit trupei Voltaj care a fost alături de ea în timpul campaniei.

Elena Băsescu a mai spus că tatăl ei nu i-a dat în timpul campaniei multe sfaturi şi i-a spus să fie naturală, să fie ea însăşi.

După aceste declaraţii, Elena Băsescu i-a prezentat tatălui său Traian Băsescu staff-ul de campanie, sediul şi biroul său, precum şi cadourile primite în timpul campaniei prin ţară.

Preşedintele Traian Băsescu a sosit la sediul de campanie a Elenei Băsescu imediat după anunţul rezultatelor exit-poll-urilor şi a îmbrăţişat-o spunându-i: "Draga tatei".

Băsescu a rămas în sediul de campanie al Elenei Băsescu pe timpul declaraţiilor acesteia, spunând: "Stau până o iau cu mine".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici