EBA: Lumea îşi va da seama că "succesurile" sunt acelaşi lucru cu "serviciurile"

Elena Băsescu a declarat, luni, la Suceava, că erorile gramaticale pe care le-a făcut au fost ale unui om politic la început de carieră, dar că a constatat erori gramaticale la preşedinţi de partide şi crede că oamenii îşi vor da seama că "succesurile" sunt acelaşi lucru cu "serviciurile".

251 afișări
Imaginea articolului EBA: Lumea îşi va da seama că "succesurile" sunt acelaşi lucru cu "serviciurile"

EBA: Lumea îşi va da seama că "succesurile" sunt acelaşi lucru cu "serviciurile" (Imagine: Sebastian Tătaru/Mediafax Foto)

Elena Băsescu a spus, într-o conferinţă de presă, că a fost "o piatră de moară" pentru tatăl ei care din această cauză a fost acuzat de nepotism, dar şi că erorile gramaticale mediatizate s-au răsfrânt asupra tatălui său.

"Eu am fost o piatră de moară de gâtul tatălui meu pentru că au început nişte acuzaţii de nepotism. Probabil că acele erori gramaticale s-au răsfrânt la un moment dat asupra tatălui meu", a spus Elena Băsescu.

Ea a arătat că aceste erori gramaticale ar trebui să fie scuzabile unui politician la început de carieră atât timp cât sunt făcute şi de lideri de partide.

"Atât timp cât le fac candidaţii pentru alegeri prezidenţiale şi cei care sunt preşedinţii unor partide eu nu înţeleg de ce nu ar fi scuzabile cuiva la început de carieră. Dar probabil că or să fie. Acum lumea îşi va da seama că succesurile sunt acelaşi lucru cu serviciurile", a spus Elena Băsescu făcând referire la o declaraţie a preşedintelui PNL, Crin Antonescu, care ar fi spus, potrivit presei, că "asta ar trebui să facă românii fără serviciuri, să ia nişte droguri uşoare".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici