EBA nu mai vrea să fie considerată "veriga vulnerabilă" a tatălui său

Candidatul independent la PE Elena Băsescu spune că îşi doreşte ca după alegerile din 7 iunie să nu mai fie considerată "veriga vulnerabilă" a lui Traian Băsescu, prin intermediul căreia acesta este atacat de adversarii politici, sau "măcar" ca "lumea" să nu o mai facă "agramată şi toantă".

6 afișări
Imaginea articolului EBA nu mai vrea să fie considerată "veriga vulnerabilă" a tatălui său

Elena Băsescu (Imagine: Mediafax Foto)

Elena Băsescu a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă susţinută la Cluj-Napoca, că unele greşeli de exprimare care i-au fost imputate nu i-au fost scuzate, deşi erau "aspecte scuzabile" unei tinere aflate la începutul carierei politice.

Întrebată cum îi este marcată cariera politică de faptul că este fiica şefului statului, Elena Băsescu a spus că este percepută ca un "instrument" de către adversarii politici ai lui Traian Băsescu.

"Sunt un instrument. Sunt acea verigă vulnerabilă pe care o are tatăl meu. Îmi doresc ca după această candidatură să nu mai fiu acea verigă. Dar probabil voi rămâne foarte mult, atâta timp cât voi fi în politică. Dar măcar, poate, nu o să mă mai facă lumea agramată şi toantă. M-am considerat veriga vulnerabilă pentru că am avut nişte probleme, am greşit pluralul unui cuvânt, m-am încurcat la un discurs, lucruri scuzabile multor tinere aflate la începutul carierei, care nu i-au fost scuzate Elenei Băsescu", a afirmat candidatul independent.

Aceasta consideră că, la un moment dat, a fost "punctul de atac" al tatălui său, era "fiica nu foarte şcolită".

Elena Băsescu se află în turneu electoral la Cluj-Napoca, urmând să participe la o expoziţie în cadrul TIFF şi la un concert al trupei Voltaj.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici