EBA: "Poponeţ e un băiat extraordinar dacă-l cunoşti"

Candidatul independent la Parlamentul European Elena Băsescu a declarat, marţi seară, la emisiunea „Naşul” de la B1TV, că anturajul său nu se reduce numai la zona Dorobanţi, ea având foarte mulţi prieteni în fostul partid din care a plecat, informează cotidianul Gândul.

264 afișări
Imaginea articolului EBA: "Poponeţ e un băiat extraordinar dacă-l cunoşti"

EBA: "Poponeţ e un băiat extraordinar dacă-l cunoşti" (Imagine: Mircea Roşca/Mediafax Foto)

„E vorba de anturajul în care trăiesc. Şi anturajul meu nu e numai anturajul de Dorobanţi. Într-adevăr, am şi prieteni de Dorobanţi, pentru că locuiesc în zona Dorobanţi şi e normal să am prieteni şi din acea zonă. Însă prietenii mei cei mai mulţi sunt din fostul partid din care am plecat. Din PD-L. Deci gaşca mea de prieteni nu se reduce numai la zona Dorobanţi”, a spus fiica preşedintelui.

Elena Băsescu a povestit din nou momente ale relaţiei sale cu Andrei Hrebenciuc şi a vorbit despre un membru marcant al anturajului său, Codin Maticiuc.

„Poponeţ e un băiat care îşi vede de afacerile lui împreună cu tatăl lui, e un băiat care ziua munceşte. E această gaşcă de Dorobanţi care nu e atât de superficială cum se vrea a fi”.

Citeşte mai multe declaraţii ale Elenei Băsescu pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici