Echipa feminină de tenis de masă, felicitată de premier după ce a câştigat la Jocurile Europene

  • Echipa feminină de tenis de masă a fost felicitată, duminică, de Marcel Ciolacu, după ce sâmbătă a câştigat Campionatul European.
  • „Cele 17 medalii demonstrează încă o dată valoarea, determinarea şi curajul tricolorilor”, transmite premierul.
309 afișări
Imaginea articolului Echipa feminină de tenis de masă, felicitată de premier după ce a câştigat la Jocurile Europene

Sursa foto: Facebook/Federaţia Română de Tenis de Masă

„Felicitări Echipei României pentru rezultatele obţinute la Jocurile Europene de la Cracovia Malopolska 2023! Cele 17 medalii câştigate de sportivii români, dintre care 6 medalii de aur, 6 de argint şi 5 de bronz demonstrează - încă o dată! - valoarea, determinarea şi curajul tricolorilor. Dragi sportivi şi tehnicieni, vă urez mult succes în competiţiile următoare şi, mai ales, la calificările pentru Jocurile Olimpice de la Paris din 2024”, scrie pe Facebook Marcel Ciolacu.

Echipa feminină a României a câştigat aurul european la Campionatul European la tenis de masă, sâmbătă, după ce a detronat Germania, scor 3-2, în finala Jocurilor Europene Cracovia Malopolska 2023.

„Este performanţa supremă a lotului feminin într-o ediţie a Jocurilor Europene, după ce în 2019 s-a obţinut argintul, tot după o finală contra echipei Germaniei. Azi (sâmbătă - n.r.), în Polonia, tricolorele antrenate de Viorel Filimon au încheiat un parcurs strălucitor pe tablou şi cu hora bucuriei pe suprafaţa de joc, odată cu punctul care a adus titlul României! A fost testul maturităţii trecut de Adina Diaconu şi Andreea Dragoman, care au format perechea de dublu învingătoare a primului meci al duelului, 3-2 (8-11, 19-17, 11-7, 8-11, 11-5) contra perechii Nina Mittelham/Xiaona Shan. A urmat la masa de joc Bernadette Szocs, care s-a abonat la reveniri senzaţionale”, potrivit Federaţiei Române de Tenis de Masă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici