Echipa lui Teo Trandafir refuză orice dezbatere televizată cu Liliana Mincă

Echipa candidatei PDL la postul de deputat vacant în Colegiul 19, Teo Trandafir, anunţă refuzul de a participa la orice dialog şi dezbaterere televizată cu candidata PSD+PC, Liliana Mincă, acuzând "campania murdară" dusă de aceasta.

55 afișări
Imaginea articolului Echipa lui Teo Trandafir refuză orice dezbatere televizată cu Liliana Mincă

Echipa lui Teo Trandafir (Foto) refuză orice dezbatere televizată cu Liliana Mincă (Imagine: Ovidiu Andrei/Mediafax Foto)

"Avand în vedere campania murdară purtată de Liliana Mincă şi de echipa sa, refuzăm din acest moment orice dialog şi dezbatere televizata cu candidata PC, susţinută de PSD şi PNL. Având în vedere campania murdară purtată de Liliana Mincă şi echipa sa, campanie care a culminat cu vandalizarea sediului de campanie electorală al candidatei Teodora Trandafir, în noaptea de 20 spre 21 aprilie, este evident faptul că o discuţie în termeni civilizaţi, pe proiecte, nu mai poate avea loc între cele două candidate", se arată într-un comunicat al lui Cristian Preda remis, miercuri, agenţiei MEDIAFAX.

Sursa menţionează că, astfel, s-a luat decizia de a se refuza participarea la orice emisiune televizată cu Liliana Mincă.

"Cu toate eforturile noastre de a o aduce pe Liliana Mincă într-un studio de televiziune, aceasta a evitat sistematic confruntarea asupra proiectelor, înţelegând să poarte în schimb o campanie murdară. În aceste condiţii, echipa de campanie electorală a Teodorei Trandafir a luat astazi 21 aprilie, împreună cu candidata, decizia de a nu-i mai oferi Lilianei Mincă o nouă ocazie de a-şi desfăşura campania murdară şi în studiourile de televiziune. Drept urmare, noi nu vom participa la o discuţie faţă în faţă cu Liliana Mincă. Vom continua dialogul cu oamenii simpli, cu electoratul, cu cei pentru care contează într-adevăr discuţiile pe marginea proiectelor şi soluţiilor pe care Teodora Trandafir le susţine. Refuzăm din acest moment orice dialog cu Liliana Mincă. Cu o persoană care pe de-o parte clamează nevoia unei dezbateri televizate, iar pe de altă parte face din campania negativă dusă la extrem, o formă de strategie electorală", se arată în comunicat.

PDL susţine că un grup de persoane necunoscute a vandalizat, în noaptea de marţi spre miercuri, sediul de campanie electorală al Teodorei Trandafir.

Conform unui comunicat semnat de Cristian Preda, purtătorul de cuvânt al candidatului PDL în Colegiul 19, "faţada sediului, colantată cu imaginea de campanie electorală a Teodorei Trandafir, a fost vandalizată prin folosirea unor sticle cu vopsea".

Echipa de campanie electorală a Teodorei Trandafir a sesizat poliţia, care a început o anchetă, se arată în comunicat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici