VIDEO  Ecologiştii au interpretat Jocul Calamarului la Glasgow

520 afișări
Imaginea articolului Ecologiştii au interpretat Jocul Calamarului la Glasgow

Ecologiştii au interpretat Jocul Calamarului la Glasgow

„Nu mai jucaţi cu viitorul umanităţii”, aşa a decis un grup de activişti pentru climă să protesteze folosind serialul coreean „Squid Game”. Totul s-a petrecut astăzi, lângă sediul Cop26 din Glasgow.

Aproximativ 20 de ecologişti au pus în scenă unul dintre jocurile mortale văzute pe Netflix. Şi echipamentul era unul adecvat la serial.

Unii purtau uniforme roşii cu masca neagră a gardienilor, în timp ce alţii, cu măşti uriaşe ale liderilor mondiali, treceau pe lângă un balon care înfăţişa Pământul.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici