Editorial Cristian Tudor Popescu: Forţa Opoziţiei stă sub fundul lui Geoană?

Mircea Geoană îmi aminteşte una dintre neputinţele care m-au ţinut departe de a intra în politică: sunt incapabil de nesimţire. Dl. Geoană e un artist al nesimţirii. D-sa este în stare să-ţi arunce o pisică moartă de o săptămână pe covorul din sufragerie şi să-ţi spună că n-a venit maşina de gunoi să golească tomberonul.

1405 afișări
Imaginea articolului Editorial Cristian Tudor Popescu: Forţa Opoziţiei stă sub fundul lui Geoană?

Editorial Cristian Tudor Popescu: Forţa Opoziţiei stă sub fundul lui Geoană? (Imagine: Gabriela Dobos/Mediafax Foto)

Pentru felul în care a înţeles să piardă pe mână proprie alegerile prezidenţiale din 2009, ar fi fost firesc ca dl. Geoană să fie dat afară din partid. Începând cu vizita de atunci la actualul reţinut S.O. Vântu, M. Geoană a adus numai daune partidului care l-a propulsat în prim-planul scenei politice, culminând cu provocările în toată regula "Candidez din nou la preşedinţie" şi "Sunt liderul opoziţiei". Vă mai amintiţi cum îi pupa umărul M. Geoană lui Crin Antonescu în scurtul moment al gloriei prezidenţiale somnambule? Acelaşi Geoană îl atacă acum prin astfel de declaraţii pe candidatul la preşedinţie al USL, Crin Antonescu. Nu e o observaţie politică, nu mă interesează cine candidează din partea nimănui, e vorba de caracterul fostului preşedinte al PSD.

Citeşte continuarea editorialului lui Cristian Tudor Popescu pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici