Editorial Cristian Tudor Popescu: Testul aberaţiei

Vlădescu, Şeitan, Boc procedează absolut corect. Sunt foarte buni ca miniştri, respectiv prim-ministru. De asemenea, noi suntem în bună măsură "un popor de vite", cum spunea o femeie condamnată la coadă.

13 afișări
Imaginea articolului Editorial Cristian Tudor Popescu: Testul aberaţiei

Editorial Cristian Tudor Popescu: Testul aberaţiei (Imagine: Simona Dumitriu/Mediafax Foto)

Şi noi suntem corespunzători, în sensul că guvernanţii ne trimit la coadă întrucât consideră că avem fiecare câte o coadă, pornind de la noadă. Singurul lucru nepotrivit este orânduirea socială. Dacă am fi rămas într-o Românie totalitară comunistă, zicerile tov. Boc, Vlădescu, Şeitan ar fi fost ascultate fără crâcnire, transmise fiind de Televiziunea Română, singura, la Telejurnal şi publicate în Scânteia.

Vi-l amintiţi pe N. Ceauşescu, când i s-a spus în fine, în faţă, cum suferă oamenii de frig, foame şi lipsa medicamentelor, cât de sigur susţinea că el nu ştie nimic, că s-a băgat carne, că aşa ceva nu există? Emil Boc s-a bine adăpat din concepţia Tovarăşului.

Citeşte continuarea editorialului pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici