Elena Băsescu a apărut cu o vânătaie la întâlnirea cu susţinătorii din Arad

Candidatul independent la Parlamentul European Elena Băsescu a participat, sâmbătă, la o întâlnire cu suţinătorii săi din Arad.

886 afișări
Imaginea articolului Elena Băsescu a apărut cu o vânătaie la întâlnirea cu susţinătorii din Arad

Elena Băsescu a apărut cu o vânătaie la întâlnirea cu susţinătorii din Arad (Imagine: evz.ro)

Îmbrăcată în blugi, cu un tricou cu inscripţia "EBA ia atitudine" şi încălţată cu tenişi, Elena Băsescu s-a plimbat circa o oră prin Piaţa Revoluţiei din Arad, unde erau prezente câteva sute de persoane la o competiţie sportivă.

Elena Băsescu a oferit tinerilor autografe şi s-a fotografiat au aceştia, dar a şi dansat o horă cu un grup de copii.

La un moment dat, jurnaliştii au observat că Elena Băsescu are o vănătaie sub ochiul drept şi au întrebat-o care este cauza. Elena Băsescu a răspuns că are vânătaia de la oboseala acumulată la ultimele acţiuni electorale. O ziaristă i-a replicat că de la oboseală nu se fac vânătăi, însă candidatul independent a râs doar, fără să dea alt răspuns.

Ea şi-a anulat trei acţiuni electorale pe care le-ar fi avut sâmbătă dimineaţă în Arad. Întrebată de ce şi-a schimbat programul, ea a spus că a ajuns târziu la Arad de la Piatra Neamţ.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici