Elena Băsescu: Am votat pentru mine

Elena Băsescu, fiica cea mică a şefului statului, candidat independent pentru PE, a declarat, duminică, după ce şi-a exercitat dreptul de vot, că s-a votat pe sine.

27 afișări
Imaginea articolului Elena Băsescu: Am votat pentru mine

Elena Băsescu: Am votat pentru mine (Imagine din arhivă; Sebastian Tătaru/Mediafax Foto)

"Am votat pentru mine", a spus Elena Băsescu, după care, la întrebările jurnaliştilor, a spus că nu are nimic de adăugat.

Întrebată ce doreşte să le transmită românilor, Elena Băsescu a spus că doreşte să facă acelaşi apel către electorat de a merge la vot, transmis de tatăl său.

Ea a mai spus că este importantă prezenţa la vot pentru că ceea ce se întâmplă la Bruxelles influenţează viaţa fiecărui român.

Şeful statului a sosit la secţia de votare aflată la Liceul "A.D. Xenopol", în jurul orei 09.00, împreună cu soţia şi cu fiica cea mică, Elena, candidat independent pentru PE.

Prima care a intrat în cabina a fost Elena Băsescu, urmată de Maria Băsescu şi de şeful statului. După ce a introdus votul în urnă, preşedintele le-a spus ziariştilor că a votat "exact pentru motivul" pentru care i-a îndemnat pe români să îşi exprime opţiunea. "Am dat un mesaj către români să vină la vot. Am votat exact pentru motivul pentru care i-am rugat şi pe români să o facă", a spus Băsescu, după vot.

Traian Băsescu a ieşit, apoi, din sala de vot şi a aşteptat-o, pe hol, pentru câteva momente, pe fiica sa, timp în care Elena Băsescu le vorbea jurnaliştilor. Şeful statului a spus, râzând: "Vorbeşte mai mult decât mine", iar când fiica sa a ieşit din sală, Traian Băsescu i-a spus: "Tu vorbeşti mai mult decât mine", după care a râs.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici