Elena Băsescu ar putea candida la alegerile generale

Elena Băsescu, fiica cea mică a şefului statului, a declarat, miercuri, la Cluj, că nu va candida la alegerile locale, dar că va "vedea" dacă se înscrie în cursa pentru parlamentare, în funcţie de performanţele Organizaţiei de Tineret a Partidului Democrat Liberal.

1 afișare
Imaginea articolului Elena Băsescu ar putea candida la alegerile generale

Elena Băsescu ar putea candida la alegerile generale

"Nu voi candida la alegerile locale. La generale voi vedea. Depinde ce performanţe va obţine Organizaţia de Tineret la alegerile locale. Dacă voi merita şi dacă se va considera că mi-am adus contribuţia, voi avansa", a declarat Elena Băsescu.

Ea a participat, la Cluj-Napoca, la lansarea candidaturii echipei eurodeputatului Monica Iacob Ridzi pentru conducerea Organizaţiei de Tineret a PDL.

Elena Băsescu candidează la funcţia de secretar general al PDL, pe care o consideră "foarte importantă".

Ea a spus că nu şi-a planificat nimic în ceea ce priveşte cariera sa politică, ci a luat-o "uşor", în etape.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici