Elena Udrea a petrecut Revelionul la Predeal: Am fost alături de oameni puşi pe distracţie

Ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea, a scris într-o postare pe blogul personal că a petrecut Revelionul la Predeal, în compania unor oameni "extrem de amabili, puşi pe distracţie".

1177 afișări
Imaginea articolului Elena Udrea a petrecut Revelionul la Predeal: Am fost alături de oameni puşi pe distracţie

Elena Udrea a petrecut Revelionul la Predeal: Am fost alături de oameni puşi pe distracţie (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

Ea precizează că a petrecut Revelionul la Predeal, cu "multă veselie, dans, alături de oameni extrem de amabili, puşi pe distracţie".

"Suntem deja în noul an! Am petrecut un Revelion frumos, în Predeal, cu multă veselie, dans, alături de oameni extrem de amabili, puşi pe distracţie. Chiar dacă am fost în compania unor colegi, noaptea de trecere dintre ani a fost un moment de deconectare, un moment în care nu s-a făcut politică şi în care toţi am întâmpinat cu speranţă anul 2012", scrie Udrea.

Ea a ţinut să transmită şi un mesaj de unitate: "A trecut însă… şi Revelionul, şi anul 2011! Pornim de la capăt cu munca, grijile, stresul, problemele care nu suferă amânare, dar şi cu bucuriile, satisfacţiile, realizările şi momentele minunate în care vom fi lângă cei dragi. Important este să trecem prin toate împreună. Pentru că acesta este mesajul pe care vreau să-l transmit tuturor: indiferent cât de greu ne-ar fi fiecăruia în parte, împreună ne va fi mai uşor şi vom trece peste orice pare atât de dificil acum pe cont propriu".

Elena Udrea a postat pe blogul său şi poze de la petrecerea de Revelion de la Predeal, în care apare alături de preşedintele Senatului, Vasile Blaga.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici