Elena Udrea a postat pe contul de Facebook fotografii de la Convenţia PDL - VEZI FOTO

Preşedintele PDL Bucureşti, Elena Udrea, a postat pe pagina sa de pe site-ul de socializare Facebook câteva fotografii realizate în timpul Convenţiei Naţionale a PDL, după anunţul potrivit căruia Emil Boc a fost reales în funcţia de preşedinte al partidului.

1727 afișări
Imaginea articolului Elena Udrea a postat pe contul de Facebook fotografii de la Convenţia PDL - VEZI FOTO

Elena Udrea a postat pe contul de Facebook fotografii de la Convenţia PDL

Elena Udrea a postat pe Facebook trei fotografii de la Convenţia Naţională a PDL. În una dintre ele, preşedintele PDL Bucureşti stă alături de preşedintele reales al partidului, Emil Boc. Udrea a postat la fotografie mesajul "Fotografie cu un învingător! Emil Boc preşedintele PDL! O campanie frumoasă!".

Celelalte două fotografii prezintă "panoul victoriei" lui Emil Boc, şi pe Elena Udrea punându-şi semnătura pe acest panou. Mesajul postat sub această fotografie este "Panoul victoriei. Echipa Premierului semnează pentru posteritate.:)".

Emil Boc a fost reales sâmbătă în funcţia de preşedinte al PDL, în cadrul Convenţie Naţionale a partidului, la care au participat 1409 delegaţi ai partidului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici