Elena Udrea: Cei din PSD îi vor impune lui Dragnea un premier om de partid, nu o slugă a Securităţii

Fostul ministru, Elena Udrea, a transmis, marţi, că PSD îi va impune lui Dragnea să propună un om de partid pentru funcţia de premier, şi nu „o altă slugă a Securităţii”, cum au fost Mihai Tudose şi Sorin Grindeanu.

1201 afișări
Imaginea articolului Elena Udrea: Cei din PSD îi vor impune lui Dragnea un premier om de partid, nu o slugă a Securităţii

Elena Udrea: Cei din PSD îi vor impune lui Dragnea un premier om de partid, nu o slugă a Securităţii

„A căzut Guvernul Tudose, al doilea prim-ministru al Securităţii după Grindeanu, pus şi dat jos de Dragnea în doar o jumătate de an. Că a plecat, nicio pagubă, nu a folosit cu nimic ţării că a fost în funcţie. Problema e că Dragnea e în stare să îl pună şi pe al treilea, tot de pe lista scurtă a Sistemului. Omul e incurabil! Speranţa că la Palatul Victoria nu va veni o altă slugă a Securităţii e la cei din PSD, că de data aceasta îi vor impune lui Dragnea un premier om de partid. Votul din CEX, mă face să fiu optimistă. Adică, la vot secret, politicienii au bătut măr Securitatea. Tudose a luat 60 de voturi împotrivă şi DOAR 4 pentru!!!”, a scris Udrea, pe pagina sa de Facebook.

Mihai Tudose a anunţat că pleacă cu fruntea sus din funcţia de premier şi spune că nu va asigura interimatul, după ce şedinţa CEx PSD a decis, luni, retragerea sprijinului politic.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici