Elena Udrea, în rolul gospodinei care găteşte sarmale pentru masa de Crăciun - FOTO

Ministrul Elena Udrea a postat pe pagina sa de Facebook fotografii din timpul emisiunii care va fi difuzată sâmbătă, de la ora 16.30, de postul Acasă, şi în care democrat-liberala împodobeşte bradul şi găteşte sarmale.

1277 afișări
Imaginea articolului Elena Udrea, în rolul gospodinei care găteşte sarmale pentru masa de Crăciun - FOTO

Elena Udrea, în rolul gospodinei care găteşte sarmale pentru masa de Crăciun (Imagine: Facebook)

"Am acceptat provocarea postului de televiziune Acasă şi am intrat în rolul gospodinei care face pregătirile pentru ziua de Crăciun. Am făcut sarmale şi salată de boeuf, am aranjat masa şi am împodobit bradul. Ba chiar i-am aşteptat pe colindători cu covrigi şi mere. Recunosc că a fost o zi mai deosebită pentru mine, dar una în care am fost în permanenţă cu zâmbetul pe buze. Se vede, cred, şi din poze că a fost o zi extrem de reuşită. Emisiunea va fi difuzată pe Acasă în Ajunul Crăciunului, de la 16.30", scrie Elena Udrea pe Facebook.

În fotografiile postate, Udrea apare împodobind bradul, dar şi gătind sarmale.

Ediţia din Ajun a "Poveştirilor adevărate" este una de sărbătoare, cu brad împodobit, cozonaci pe masă şi invitaţi care trăiesc magia Crăciunului.

Astfel, ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea, a renunţat, pentru câteva ore, la discuţiile pe teme politice şi i-a demonstrat Roxanei Ciuhulescu că se pricepe la împodobit bradul şi gătit sarmale.

Elena Udrea a spus că are patru sărbători preferate: Crăciunul, Revelionul, ziua de naştere şi aniversarea datei căsătoriei. Totodată, Elena Udrea a spus că, de Crăciun, va îmbrăca o rochie roşie şi că îl va aştepta pe Moş Crăciun, căruia i-a scris deja o scrisoare.

În plus, Elena Udrea a mărturisit că îşi doreşte să aibă un copil şi speră ca această dorinţă să i se îndeplinească în curând.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici