Elena Udrea îşi declară averea pe blog: Patru terenuri, o casă şi un apartament

Secretarul executiv al PDL Elena Udrea şi-a declarat averea pe blogul său, ea având un apartament în centrul Capitalei, o casă în Pipera, un teren în Străuleşti, altul pe malul lacului cu acelaşi nume şi alte două terenuri unde va construi, situate pe malul lacului Griviţa şi pe strada Chopin.

27 afișări
Imaginea articolului Elena Udrea îşi declară averea pe blog: Patru terenuri, o casă şi un apartament

Elena Udrea îşi declară averea pe blog: Patru terenuri, o casă şi un apartament

“Pentru că multe din atacurile impotriva mea s-au întemeiat cu rea credinţă pe speculaţiile privind averea familiei mele, am decis să public bunurile pe care le deţin, deşi, neavând nicio funcţie publică, nu am obligaţia sa o fac. Sper să fiu un model pentru toti ceilalţi politicieni, pe care îi aştept, în semn de deschidere faţă de cetăţeni, să facă acelaşi lucru”, precizează Elena Udrea, pe blogul său.

Ea arată că deţine un apartament pe B-dul Unirii, de aproximativ 80 mp; o casă în cartierul Pipera, de aproximativ 200 mp; "un teren pe lacul Străuleşti", de 5.000 mp; un teren în cartierul Străuleşti, de 5.000 mp; "un teren pe lacul Griviţa", de 6.000 mp, unde urmează să îşi construiască propria sa locuinţă, precum şi alte patru imobile, pe care le va vinde; un teren pe str. Chopin, de 608 mp, unde va construi un imobil de locuinţe.

“Soţul meu deţine părţi sociale la societăţi care au în proprietate 2 hoteluri, un al treilea în construcţie, 14 spaţii comerciale în Bucureşti, terenuri, imobile cu destinaţia de locuinţă, autoturisme. Acestea nu sunt bunuri comune”, susţine Udrea.

Secretarul executiv al PDL a mai ţinut să arate: “Nu am avut niciodată şi nu am, eu sau familia mea, vreo legătură cu societatea Euroconstruct, Golden Blitz, Parcul Bordei, Satul Francez, nu am teren în Snagov, nu am cumpărat niciun ziar, nu dezvolt afaceri imobiliare în zona Herăstrău, nu pun borduri, nu fac asfaltări, nu am firmă de taximetrie”.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici