Elena Udrea: Laura Codruţa Kovesi are ocazia să spună cum îşi fixa ţintele în şedinţe cu SRI

Elena Udrea a declarat, joi seară, că fosta şefă a DNA îşi stabilea ţintele pentru dosare în şedinţele cu reprezentanţii SRI, subliniind că aceste informaţii le are de la un fost colonel din Serviciu. Totodată, fostul ministru a spus că Laura Codruţa Kovesi avea ţinte „motivate de invidii”.

1544 afișări
Imaginea articolului Elena Udrea: Laura Codruţa Kovesi are ocazia să spună cum îşi fixa ţintele în şedinţe cu SRI

Elena Udrea: Laura Codruţa Kovesi are ocazia să spună cum îşi fixa ţintele în şedinţe cu SRI

„Doamna Kovesi are ocazia să spună lucrul acesta: cum a funcţionat, cum îşi fixa ţintele, dacă ţinte erau fixate în şedinţe cu SRI, aşa cum un fost colonel din SRI ne povestea. Că se făceau şedinţe cu Kovesi şi Coldea în care spuneau: peste o lună facem dosar lui cutare sau cutare. Sau dacă veneau ordine din altă parte. Eu cred că doamna Kovesi avea ţinte personale, ţinte motivate invidiile ei, de frustrările ei de femeie. Cum ar fi Alina Bica. (...) Ţintele erau fixate în acest grupări”, a declarat Elena Udrea la Antena3.

Fostul ministru Elena Udrea a fost eliberată din închisoarea din Costa Rica, după o decizie a ICCJ privind constituirea completurilor de 5 judecători care au condamnat-o. Elena Udrea a fost condamnată definitiv de instanţa supremă la 6 ani de închisoare cu executare.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici