Emil Boc a fost audiat prin comisie rogatorie de DNA în dosarul Poşta Română - surse

Primarul din Cluj-Napoca, Emil Boc, a fost audiat ca martor la DNA Cluj, prin comisie rogatorie, într-o cauză instrumentată de DNA structura centrală, au precizat, pentru MEDIAFAX, surse judiciare, care mai precizează că edilul a fost audiat în dosarul Poşta Română.

1766 afișări
Imaginea articolului Emil Boc a fost audiat prin comisie rogatorie de DNA în dosarul Poşta Română - surse

Emil Boc a fost audiat prin comisie rogatorie de DNA în dosarul Poşta Română - surse

Emil Boc, primarul din Cluj-Napoca, a fost audiat în calitate de martor, prin comisie rogatorie într-un dosar instrumentat de procurorii de la DNA Bucureşti. Potrivit unor surse judiciare, este vorba despre dosarul Poşta Română.

Se pare că ar fi un dosar nou care vizează instituţia, având în vedere că dosarele de la DNA cu Poşta Română fie au fost deja trimise în judecată, fie au fost soluţionate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici