Emil Boc, aplaudat în picioare de participanţii la CNC al PDL

Fostul premier Emil Boc a fost aplaudat, sâmbătă, de participanţii la CNC al PDL. "Vreau să-l salut pe primul-ministru al nostru, pe Emil Boc", a spus vicepreşedintele PDL Mircea Hava, după care democrat-liberalii l-au aplaudat în picioare pe Emil Boc.

244 afișări
Imaginea articolului Emil Boc, aplaudat în picioare de participanţii la CNC al PDL

Emil Boc, aplaudat în picioare de participanţii la CNC al PDL (Imagine: Tibi Bujdei/Mediafax Foto)

Hava a spus după acest moment că acesta a reprezentat şi un exerciţiu de înviorare pentru participanţi.

Mircea Hava l-a salutat pe Emil Boc, după ce i-a invitat pe democrat-liberali să se pună pe treabă şi să termine cu "dihoniile" dintre ei.

"Trebuie să ne punem pe treabă, să terminăm cu dihoniile dintre ei, cu chestiunea de generaţii. Partidul este deschis pentru toţi", a mai spus Mircea Hava.

El a arătat că, indiferent de cine a fost la conducerea partidului, organizaţia din Alba a câştigat. "Cineva dacă ne-a dat puterea, nu ne-a dat-o să ne tăvălim cu ea în pat", a mai spus Hava.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici