Emma Nicholson: Aduceţi în PE etica şi viziunea liberală

Baroneasa Emma Nicholson a cerut, sâmbătă, la Iaşi, PNL, să aducă în Parlamentul European valorile liberale, etica şi viziunea liberală promovate de liderul partidului, premierul Călin Popescu Tăriceanu.

4 afișări
Imaginea articolului Emma Nicholson: Aduceţi în PE etica şi viziunea liberală

Emma Nicholson: Aduceţi în PE etica şi viziunea liberală

Emma Nicholson a participat, în calitate de reprezentantă a grupului liberal din Parlamentul European, la lansarea candidaţilor PNL la euroalegeri.

Aceasta i-a lăudat pe parlamentarii trimişi la Strsbourg de PNL şi a spus că "sunt politicieni de primă clasă".

"Avem însă o problemă pe care doar dumneavoastră o puteţi rezolva. Avem nevoie de două, trei, patru ori mai mulţi parlamentari din partea dumneavoastră. Faceţi să se întâmple acest lucru! Aduceţi în PE valorile liberale, etica şi viziunea liberală promovate de premierul vostru!", a declarat Nicholson.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici