Episcopul vicar de Timişoara PS Paisie Lugojanu a binecuvântat conferinţa de alegeri a PSD Timiş

PS Paisie Lugojanu, episcop vicar de Timişoara, le-a dat binecuvântarea celor aproximativ o mie de persoane care au participat, vineri, la conferinţa de alegeri a PSD Timiş, între invitaţii la eveniment fiind primarul municipiului, Nicolae Robu (PNL), parlamentari USL şi rectori.

590 afișări
Imaginea articolului Episcopul vicar de Timişoara PS Paisie Lugojanu a binecuvântat conferinţa de alegeri a PSD Timiş

PS Paisie Lugojanu (Imagine: Alin Matei/ Mediafax Foto)

Aproximativ o mie de persoane au participat, vineri după-amiază, la conferinţa de alegeri a PSD Timiş, care s-a desfăşurat la Expovest, o sală de evenimente situată la ieşirea din Timişoara spre Lugoj.

Întrucât parcarea s-a dovedit neîncăpătoare pentru social-democraţii prezenţi la eveniment, aceştia au parcat pe marginea drumului, pe o distanţă de aproximativ un kilometru. Deşi Poliţia Rutieră a dirijat traficul timp de mai multe ore, pe durata conferinţei, maşinile participanţilor au blocat una din cele două benzi de circulaţie pe sensul spre Lugoj.

Printre invitaţii PSD Timiş la acest eveniment s-a numărat şi PS Paisie Lugojanu, episcop vicar al Arhiepiscopiei Timişoara, care a ţinut, în discursul său de la tribuna social-democraţilor, să le dea acestora binecuvântarea.

"Vă dorim să aveti spor şi binecuvântare de la Dumnezeu ca hotărârile să fie spre folosul oamenilor", le-a transmis PS Paisie Lugojanu social-democraţilor, nu înainte de a-l saluta pe Francisc Boldea, primarul PSD al municipiului Lugoj.

Episcopul vicar a spus că "nu este importantă culoarea politică, ci important este ca lucrurile să meargă bine în România şi să fim uniţi".

Printre invitaţii la adunarea social-democraţilor s-a numărat şi deputatul PNL de Timiş Horia Cristian care, imediat după începerea conferinţei de alegeri s-a supărat din cauza problemelor de sonorizare şi a plecat.

Horia Cristian s-a ridicat de pe scaun, s-a dus direct la cei care s-au ocupat de sonorizare şi le-a spus: "Nebunilor, vouă vă place asta?", după care a părăsit sala.

Printre invitaţi s-au numărat şi rectorul Universităţii de Vest din Timişoara, Marilen Pirtea, rectorul Universităţii de Medicină şi Farmacie "Victor Babeş" din Timişoara, Marius Raica, dar şi primarul municipiului Timişoara, Nicolae Robu.

La conferinţa de alegeri a PSD Timiş a fost reconfirmat în funcţie actualul preşedinte al organizaţtiei, Titu Bojin, acesta neavând contracandidat. De asemenea, au fost aleşi cei 160 de membri ai Consiliului Judeţean al PSD Timiş care se vor întruni într-o şedinţă, în această lună, pentru a alege Biroul Politic al PSD Timiş.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici