Eroare a comisiei de specialitate. Avizul lui Cătălin Drulă la Transporturi: de la negativ la pozitiv

Cătălin Drulă, ministru propus la Transporturi, a fost respins în comisii pe procedură, apoi a primit aviz pozitiv, în aplauzele parlamentarilor prezenţi în comisie.

3143 afișări
Imaginea articolului Eroare a comisiei de specialitate. Avizul lui Cătălin Drulă la Transporturi: de la negativ la pozitiv

Avizul lui Cătălin Drulă la Transporturi: de la negativ la pozitiv

Propunerea de aviz negativ pentru Cătălin Drulă a primit opt „împotrivă”, şapte abţineri şi 12 voturi „pentru”. Insuficiente voturi pentru a formaliza avizul negativ.

Cei prezenţi au interpretat că, nefiind adoptat aviz negativ, atunci avizul devine pozitiv. Pentru ca avizul să fie pozitiv, însă, parlamentarii prezenţi ar fi trebuit, în mod normal, să voteze din nou, ceea ce nu s-a întâmplat.

Potrivit unui document semnat de preşedinţii celor două comisii de specialitate, Ciprian Şerban şi Toma Petcu, avizul este favorabil.

CITEŞTE ŞI: Miniştrii lui Cioloş sunt audiaţi în comisiile de specialitate din Parlament

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici