Eugen Nicolăescu, despre Vila Dante: Băsescu suferă de "delir faraonic imobiliar"

Deputatul PNL Eugen Nicolăescu a declarat, miercuri, referindu-se la Vila Dante, că Traian Băsescu suferă de "delir faraonic imobiliar", el acuzând că "peste un milion de euro din bani publici au fost investiţi pentru ca această vilă să fie ocupată de Traian Băsescu după terminarea mandatului".

829 afișări
Imaginea articolului Eugen Nicolăescu, despre Vila Dante: Băsescu suferă de "delir faraonic imobiliar"

Eugen Nicolăescu, despre Vila Dante: Băsescu suferă de "delir faraonic imobiliar" (Imagine: Alexandru Moise)

"În 2010-2011, când salariile erau tăiate, Vila Dante, a RA-APPS, la solicitarea lui Traian Băsescu, a fost pregătită cu investiţii - piscină, salon oficial, sală de conferinţă. Peste un milion de euro din bani publici au fost investiţi aici pentru ca această vilă să fie ocupată de Traian Băsescu după terminarea mandatului de preşedinte", a spus Nicolăescu.

Nicolăescu a mai spus că, deşi Vila Dante aparţine Guvernului, acest imobil a avut regim închis, în condiţiile în care nici premierul nu a avut acces până în momentul în care preşedintele interimar, Crin Antonescu, i-a cerut şefului SPP să "desferece" porţile încuiate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici