VIDEO - Eugen Nicolicea, apostrofat şi urmărit în trafic de protestatarul #rezist Marian Ceauşescu | VIDEO

Protestatarul Marian Ceauşescu l-a abordat, duminică, pe deputatul PSD Eugen Nicolicea în faţa unui imobil în Bucureşti, în timp ce deputatul urca în maşină, după cum se vede în transmisia video de pe pagina de Facebook a protestatarului. Ulterior, acesta l-a urmărit în trafic pe deputat.

19336 afișări
Imaginea articolului VIDEO - Eugen Nicolicea, apostrofat şi urmărit în trafic de protestatarul #rezist Marian Ceauşescu | VIDEO

VIDEO - Eugen Nicolicea, apostrofat şi urmărit în trafic de protestatarul Marian Ceauşescu | VIDEO

"Bună ziua, domnule Nicolicea. la mulţi ani, ce faceţi?", spune Marian Ceauşescu.

"Bine, mulţumesc frumos de urare", îi răspunde Eugen Nicolicea, în timp ce urcă în maşină.

"Anul ăsta o să vă mai bateţi joc de noi atâta, că sunteţi un nesimţit? Ştiţi nu. Aţi băut şi urcaţi beat la volan? Aţi băut? Golanule", strigă după el Marian Ceauşescu.

Ulterior, protestatarul #rezist, Marian Ceauşescu îl urmăreşte cu maşina, prin trafic, pe deputatul PSD şi la semafor încetineşte şi încearcă să-l abordeze folosind injurii.

Nicolicea nu este primul oficial urmărit de către protestatarii #rezist. Anul trecut, preşedintele CCR Valer Dorneanu a fost urmărit şi apostrofat până în faţa blocului de protestatarii Cristian Dide şi Marian Ceauşescu.

Ulterior, Mălin Bot şi alţi protestatari au mers acasă la Florin Iordache, unde i-au lipit afişe pe garaj.

Marian Moroşanu, poreclit „Ceauşescu” este unul dintre cei mai activi membri ai mişcării #Rezist, fiind prezent la aproape toate mitingurile organizate în Bucureşti împotriva partidului de guvernământ. Acesta susţine că este victimă a Revoluţiei din 1989 şi spune că a fost împuşcat în picior, în timp ce protesta în Piaţa Universităţii din Bucureşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici