Eugen Nicolicea, avizat de Comisii ca ministru delegat pentru Relaţia cu Parlamentul

Comisiile juridice din Camera deputaţilor şi Senat au acordat, marţi dimineaţă, prin vot, aviz favorabil pentru Eugen Nicolicea, propus ca ministru delegat pentru Relaţia cu Parlamentul în Guvernul Ponta III.

191 afișări
Imaginea articolului Eugen Nicolicea, avizat de Comisii ca ministru delegat pentru Relaţia cu Parlamentul

Eugen Nicolicea, avizat de Comisii ca ministru delegat pentru Relaţia cu Parlamentul (Imagine: Marius Dumbraveanu/Mediafax Foto)

Decizia comisiilor de specialitate a fost adoptată cu 20 de voturi "pentru" şi 9 "împotrivă". Liberalii şi democrat-liberalii au votat împotrivă.

Vicepreşedintele UNPR Eugen Nicolicea, secretar al Camerei Deputaţilor, propus pentru Relaţia cu Parlamentul în Guvernul Ponta III, este deputat din anul 1992, el fiind adversar politic al actualului premier în perioada 2009 - 2011, când spunea despre acesta că a trăit la Paris "ca un aurolac".

Programul învestirii noului Guvern cuprinde audierea miniştrilor noi şi cei cu portofolii noi, marţi, între orele 9.00 şi 13.00, votul în plenul reunit urmând a se da începând cu ora 15.00.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici