Eugen Nicolicea, exclus din PSD de organizaţia Drobeta Turnu Severin

Deputatul Eugen Nicolicea a declarat vineri, pentru MEDIAFAX, că decizia organizaţiei Drobeta Turnu Severin de a-l exclude din PSD s-a luat cu încălcarea prevederilor Statutului partidului, fără a i se comunica motivele invocate şi a fost pusă în practică de vicepreşedintele Ion Toma şi un consilier.

240 afișări
Imaginea articolului Eugen Nicolicea, exclus din PSD de organizaţia Drobeta Turnu Severin

Deputatul Eugen Nicolicea (Imagine: Mediafax Foto)

Nicolicea a precizat că nu a fost nici chemat la "simulacrul" de şedinţă a PSD Drobeta Turnu Severin în care s-a decis excluderea sa din filială şi nici nu i s-au comunicat pretinsele argumente statutare care au stat la baza excluderii.

El a afirmat că decizia de a-l exclude din partid aparţine "unei găşti" din PSD supărate că prefectul PDL de Mehedinţi l-a demis pe Adrian Duicu din funcţia de consilier judeţean pentru afaceri incompatibile cu statul.

"A fost mare supărare că prefectul PDL de Mehedinţi l-a demis pe Duicu din funcţia de consilier judeţean, găsind că este incompatibil pentru acest mandat ca el să facă afaceri cu statul, de pe urma cărora a câştigat vreo 40 de miliarde de lei. Protectorii lui Duicu s-au gândit că au un meci cu mine, dar eu nu am nicio implicare. Nişte găşti din PSD îşi permit, tocmai în această perioadă de criză politică, să dea afară din partid cel mai vechi deputat PSD, care pe deasupra este şi membru al Consiliului Naţional. Eu nu pot fi exclus decât prin decizia Consiliului Naţional, dar găştile din PSD nu sunt interesate să respecte Statutul partidului", a declarat Nicolicea.

El a afirmat că vicepreşedintele PSD Ion Toma l-a numit pe Duicu preşedinte interimar al PSD Drobeta Turnu Severin invocând "nişte simulacre" de adeziuni la partid şi organizând "un simulacru" de şedinţă.

"Acum s-au supărat că un fost benzinar nu mai este consilier judeţean şi s-au gândit să se răzbune pe mine. Decizia de excludere este total nestatutară, o voi contesta la Comisia de Arbitraj", a mai precizat Nicolicea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici