Eugen Teodorovici, după incidentul cu o jurnalistă, susţine că i-a prezentat personal scuze

Eugen Teodorovici a declarat că a sunat-o şi i-a prezentat personal scuze jurnalistei căreia i-a spus că are dinţii puşi şi că nu are interes pentru ea. Acesta a mai afirmat că a fost un dialog care nu îl reprezintă, adăugând că toţi greşim, de multe ori fără intenţia de a îi răni pe ceilalţi.

303 afișări
Imaginea articolului Eugen Teodorovici, după incidentul cu o jurnalistă, susţine că i-a prezentat personal scuze

Eugen Teodorovici, după incidentul cu o jurnalistă, susţine că i-a prezentat personal scuze

„Regret incidentul de zilele trecute, petrecut pe holurile Parlamentului. Chiar am sunat-o pe doamna Gabriela Del-Pupo, reporter al site-ului de ştiri b1 şi i-am prezentat personal scuze. A fost un dialog care nu mă reprezintă, purtat într-un moment nepotrivit. Cu toţii facem greşeli, de multe ori fără cea mai mică intenţie de a-i răni pe ceilalţi. Mi-am cerut scuze pentru că a-ţi cere scuze atunci când greşeşti nu înseamnă slăbiciune, ci înseamnă tărie de caracter şi asumare, înseamnă că îţi consideri greşelile lecţii de viaţă din care înveţi ceva îndreptându-le”, a scris Eugen Teodorovici, duminică, pe Facebook.

Preşedintele executiv al PSD a mai spus că poartă un respect deosebit pentru jurnaliştii care îşi fac meseria cu profesionalism.

„Aş dori să închei prin a arăta că port un respect deosebit pentru jurnaliştii care îşi fac meseria cu profesionalism şi care refuză pătarea acestei nobile meserii cu interese ce trec mult dincolo de etica şi deontologia profesională”, a completat Teodorovici.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici