Eugen Tomac a fost reales preşedinte al PMP. Cristian Diaconescu contestată decizia

  • Eugen Tomac a fost reales preşedinte al PMP la congresul desfăşurat sâmbătă la Bucureşti.
  • La adunare nu a participat şi Cristian Diaconescu, fostul preşedinte al PMP, care a susţinut că a fost încălcată procedură în momentul convocării congresului.
1399 afișări
Imaginea articolului Eugen Tomac a fost reales preşedinte al PMP. Cristian Diaconescu contestată decizia

Eugen Tomac este eurodeputat din 2019, iar în perioada 2015-2020 a mai ocupat funcţia de preşedinte al Partidului Mişcarea Populară.

Am acceptat să-mi asum din nou o misiune atât de dificilă, pentru că îmi pasă de ceea ce am construit împreună, îmi pasă de fiecare membru al partidului nostru care a investit muncă, încredere şi speranţă. România are nevoie de un partid curat, liber şi curajos, care să promoveze valorile creştin-democrate. Un partid care să onoreze înaintaşii ce au făurit România, să nu uite jertfa ostaşilor noştri, să le păstreze vie amintirea tuturor celor care au murit în chinuri, la ordinul regimurilor totalitare”, a anunţat Eugen Tomac după Congres.

Preşedintele ales al PMP a prezentat priorităţile partidului în noul său mandat.

„România are nevoie de măsuri concrete, nu de vorbe goale. Noi nu ne vom abandona proiectele: revenirea la alegerea primarilor în două tururi, reducerea numărului de parlamentari la 300 sau noua lege a sănătăţii râmân demersuri pe care ni le asumăm şi le vom promova în continuare”, a adăugat Tomac.

Recent, Colegiul Naţional al PMP a decis convocarea Congresului PMP, la Bucureşti, pentru alegerea unei noi conduceri.

Fostul lider, Cristian Diaconescu, a contestat decizia membrilor Colegiului Naţional al PMP. El spune că refuză să participe la orice încercare de „sabotare a existenţei PMP” şi-l acuză pe Eugen Tomac că are o strategie pentru a oferi partidul „în schimbul unor beneficii personale iluzorii”.

Diaconescu a anunţat că, în calitate de preşedinte al PMP, a convocat Congresul partidului pe data de 26 martie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
eugen tomac,
pmp

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici