Europarlamentarul Eugen Tomac: Două lucruri bune se întâmplă săptămâna aceasta

  • Europarlamentarul Eugen Tomac afirmă că în această săptămână se întâmplă două lucruri bune.
  • Unul dintre ele este că nu a început războiul şi „trebuie făcut tot ce este posibil pentru a-l opri pe Putin din orice încercare de a o face”.
478 afișări
Imaginea articolului Europarlamentarul Eugen Tomac: Două lucruri bune se întâmplă săptămâna aceasta

Europarlamentarul Eugen Tomac: Două lucruri bune se întâmplă săptămâna aceasta

„Două lucruri bune se întâmplă săptămâna aceasta. Nu a început războiul şi trebuie făcut tot ce este posibil pentru a-l opri pe Putin din orice încercare de a o face”, scrie pe Facebook Eugen Tomac.

Cel de-al doilea lucru bun, în opinia sa, este că sâmbătă PMP va avea Congres, „indiferent de năstruşniciile unor colegi care par să nu mai distingă ce se poate şi ce nu e indicat să faci în politică”.

România are nevoie de o alternativă curată şi sănătoasă şi ea se poate naşte doar prin muncă şi valori creştin democrate”, conchide Tomac.

Colegiul Naţional al PMP a decis convocarea Congresului PMP în data de 19 februarie 2022, la Bucureşti, pentru alegerea unei noi conduceri.

Liderul partidului, Cristian Diaconescu, a contestat decizia membrilor Colegiului Naţional al PMP. El spune că refuză să participe la orice încercare de „sabotare a existenţei PMP” şi-l acuză pe Eugen Tomac că are o strategie pentru a oferi partidul „în schimbul unor beneficii personale iluzorii”.

Diaconescu a anunţat că, în calitate de preşedinte al PMP, a convocat Congresul partidului pe data de 26 martie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici