Eugen Tomac: Este o umilinţă pe care nu o meritam. Plătim nota nepăsării

Este o umilinţă pe care nu o meritam, spune eurodeputatul Eugen Tomac despre votul din Consiliul JAI, potrivit căruia doar Croaţia intră în spaţiul Schegen de la 1 ianuarie: „Toată lumea acţionează superficial şi plătim această notă a nepăsării”.

569 afișări
Imaginea articolului Eugen Tomac: Este o umilinţă pe care nu o meritam. Plătim nota nepăsării

Eugen Tomac: Este o umilinţă pe care nu o meritam. Plătim nota nepăsării

„Ar trebui să fim realişti. Este o umilinţă pe care nu o meritam. Este o lecţie extrem de dură. Aici trebuie să înţeleagă şi Parlamentul, şi Guvernul şi Preşedintele că politica beuropeană nu se face stând la uşă şi aşteptând să ia decizii alţii pentru noi. Politica europeană se face în fiecare zi. Niciodată nu am văzut vreun ministru care să meargă la Consiliul Uniunii Europene cu vreun mandat din partea Parlamentului României. Avem comisii de specialitate. Toată lumea acţionează superficial şi plătim această notă a nepăsării. Este o veste cruntă pe care cetăţenii români nu o meritau. Datr aici toţi trebuie să-şi pună întrebarea - de ce am ajuns în acest punct?”, spune la Antena 3 europarlamentarul PMP Eugen Tomac.

Croaţia a primit oficial undă verde pentru a intra în spaţiul Schengen pe 1 ianuarie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici