Eugen Tomac: Majoritatea toxică PSD-ALDE are o singură agendă - cum să pună mâna pe justiţie

Preşedintele PMP, Eugen Tomac, a declarat sâmbătă, la deschiderea Congresului Organizaţiei de Tineret a partidului unde va fi aleasă noua conducere şi care are loc la Parlament, că singura agendă a majorităţii "toxice" PSD-ALDE este "să pună mâna pe justiţie".

144 afișări
Imaginea articolului Eugen Tomac: Majoritatea toxică PSD-ALDE are o singură agendă - cum să pună mâna pe justiţie

Eugen Tomac: Majoritatea toxică PSD-ALDE are o singură agendă - cum să pună mâna pe justiţie

"România traversează o perioadă grea astăzi, vedeţi ce înseamnă o majoritate toxică aşa cum este PSD şi ALDE, care are o singură agendă - cum să pună mâna pe justiţie. Avem nevoie de o justiţie credibilă, o justiţie care să facă dreptate pentru cetăţeni, nu o justiţie care să-i apere pe cei care fug de dreptate, de o judecată corectă", a afirmat liderul PMP, Eugen Tomac, la Congresul OT PMP, care se desfăşoară sâmbătă la Palatul Parlamentului.

Tomac a adăugat că PMP va veni cu proiecte noi care să sprijine la încadrarea tinerilor pe piaţa muncii.

"Vom veni cu proiecte inteligente, prin care să stimulăm angajarea tinerilor, pentru că doar să încurajezi nemunca nu este o soluţie, aşa cum face PSD la ora actuală. Avem nevoie de locuri bine plătite aici, în ţară, şi soluţii există. Imaginaţi-vă că nu suntem în stare, şi mă refer aici la guvernele PSD, pentru că aceştia se plâng din an în an că nu-i lasă statul paralel să guverneze, e o mare minciună şi o mare prostie. Sunt de şase ani de zile la guvernare, neîntrerupt, şi nu au fost în stare să atragă fonduri europene, nici pentru mici întreprinderi, nici pentru construcţie de autostrăzi, nici pentru construcţie de spitale, nici pentru renovat şcoli şi universităţi", a completat preşedintele PMP.

Aproximativ 600 de delegaţi din toată ţara participă, sâmbătă, la Palatul Parlamentului, la Congresul Organizaţiei de Tineret a PMP, unde îşi vor alege noua conducere. Singurul candidat înscris la şefia OT PMP este ieşeanul, Marius Lupu. De asemenea, pentru funcţia de prim-vicepreşedinte al OT PMP candidează George Antohe, iar pentru cea de secretar al organizaţiei, Olivia Vanea, potrivit anunţului de pe pagina de Facebook a Partidului Mişcarea Populară.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici