Eugen Tomac, primul politician care a votat pentru prezidenţiale: „A devenit o tradiţie să votez la Chişinău” - VIDEO

Liderul PMP, Eugen Tomac, a votat, vineri dimineaţă, la Chişinău la alegerile prezidenţiale, afirmând că a devenit o tradiţie să îşi exprime votul pentru alegerile prezidenţiale în capitala Republicii Moldova. El a mai spus că a votat ”singurul candidat unionist, profesorul Paleologu”.

369 afișări
Imaginea articolului Eugen Tomac, primul politician care a votat pentru prezidenţiale: „A devenit o tradiţie să votez la Chişinău” - VIDEO

Tomac, primul politic care a votat pentru prezidenţiale: A devenit o tradiţie să votez la Chişinău

”Pentru mine a devenit o tradiţie să îmi exprim votul la Chişinău pentru alegerile prezidenţiale. (...) Pentru viitorul preşedinte al României am decis să votez tot la Chişinău. Îi invit pe toţi cetăţenii români să-şi exprime dreptul de vot, pentru că la propunerea PMP la alegerile prezidenţiale se votează anticipat, deci nu vom mai avea cozile interminabile. Am venit azi să votez exact la ora 12.00 tocmai că îmi doresc ca un număr cât mai mare de cetăţeni să voteze”, a declarat Eugen Tomac.

El i-a îndemnat pe cei care au şi cetăţenie română să meargă să voteze.

”Votez singurul candidat unionist, singurul care are prevăzută unirea României cu Republica Moldova în programul prezidenţial”, a mai spus liderul PMP.

Prima secţie de votare a fost deschisă în Auckland din Noua Zeelandă, vineri, 01.00 ora României, echivalentul orei locale 12.00.

La alegerile prezidenţiale din acest an au fost organizate 835 de secţii de votare pentru românii din străinătate.

La primul tur de scrutin românii de peste hotare vor vota între 8 şi 10 noiembrie, iar la al doilea tur între 22 şi 24 noiembrie.

Taguri:
tomac,
vot,
chişinău

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici