Eugen Tomac: Steagul Federaţiei Ruse şi un avion Aeroflot, în maneaua pro-PSD a lui Nicolae Guţă | FOTO, VIDEO

Preşedintele PMP, Eugen Tomac, a acuzat luni PSD că face ”propagandă pe faţă” în favoarea Rusiei, steagul Federaţiei Ruse şi un avion Aeroflot apărând în maneaua pro-PSD a lui Nicolae Guţă. PSD transmite un mesaj subliminal că România condusă de Liviu Dragnea are alternativă la UE.

12310 afișări
Imaginea articolului Eugen Tomac: Steagul Federaţiei Ruse şi un avion Aeroflot, în maneaua pro-PSD a lui Nicolae Guţă | FOTO, VIDEO

Eugen Tomac: Steagul Federaţiei Ruse şi un avion Aeroflot, în maneaua pro-PSD a lui Nicolae Guţă

”PSD a ajuns să facă propagandă pe faţă în favoarea Rusiei. Steagul Federaţiei Ruse şi un avion Aeroflot, în maneaua pro-PSD a lui Nicolae Guţă. În timp ce divizează ţara, PSD transmite, prin clipuri electorale, mesajul subliminal că România condusă de Liviu Dragnea are alternativă la UE: Rusia. Maneaua viralizată a lui Guţă de la sfârşitul de săptămână trecut este o comandă a PSD, aşa cum a recunoscut şi impresarul personajului în cauză. Excludem astfel varianta în care oamenii lui Daddy nu şi-au dat acceptul pe <creaţia artistică>”, a scris pe Facebook Eugen Tomac.

El mai afirmă că nicăieri în manea nu se vorbeşte despre Europa şi nu apare steagul UE.

”Codrin Ştefănescu s-a grăbit să laude maneaua şi a recunoscut-o ca atare. A făcut asta pentru că în ea apar steagul Rusiei şi un avion Aeroflot (compania de stat a Federaţiei Ruse), argumente simbolice definitorii pentru direcţia în care PSD vrea să ducă România. PSD-iştii nu mai au mult şi vor începe să-şi arate tatuajele cu chipul lui Putin pe care le vor purta cu mândrie. Nicăieri în manea nu se vorbeşte despre Europa şi nu apare steagul UE. Se încearcă impunerea percepţiei că "Maica Rusie este bună". Practic, toate eforturile PSD din ultima perioadă merg în direcţia orientării României către Est şi a abandonării viziunii euroatlantice a ţării noastre. Să nu ne prefacem că nu înţelegem: Dragnea şi PSD îşi doresc scoaterea României din UE şi NATO, potenţând un discurs eurosceptic. Fac asta deopotrivă pentru că sunt "virusaţi" de Moscova, dar şi pentru că îşi imaginează că aşa vor putea scăpa de rigorile legii. De aceea, e important ca, pe 26 mai, oamenii să respingă naţionalismul extremist eurosceptic al PSD şi să pună ştampila pe PMP, singurul partid care s-a luptat pentru impunerea temelor europene la aceste alegeri europarlamentare”, a adăugat Tomac.

Cântăreţul de manele Nicolae Guţă a scos o piesă intitulată ”Victorie PSD” în timpul campaniei electorale pentru alegerile europarlamentare din acest an. Pe parcursul piesei, Guţă îi îndeamnă pe fanii săi să ”ştampileze trandafirii”.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici