Eurodeputat PSD: În funcţie de grad, acoperiţii şi descoperiţii, se mută în alt „teatru de operaţii”

Europarlamentarul PSD Răzvan Popa a afirmat, vineri pe Facebook, că acoperiţii şi descoperiţii se mută la alte partide, „în funcţie de grad, clasă şi pregătire”, referindu-se la Georgian Pop şi fostul premier Mihai Tudose care au anunţat că se înscriu în Pro România.

353 afișări
Imaginea articolului Eurodeputat PSD: În funcţie de grad, acoperiţii şi descoperiţii, se mută în alt „teatru de operaţii”

Eurodeputat PSD: În funcţie de grad, acoperiţii şi descoperiţii, se mută în alt „teatru de operaţii”

„În funcţie de grad, clasă şi pregătire, acoperiţii şi descoperiţii, se mută în alt „teatru de operaţii". Remarc însă că Georgian Pop a întârziat nepermis de mult la convocare. Tudose este mult mai disciplinat. Gradul şi experienta îşi spun cuvântul. Oricum, parcă se făcea şcoală mai serioasă la Grădiştea într-o vreme”, a scris Răzvan Popa, vineri pe Facebook.

Într-o altă postare, europarlamentarul PSD face remarci ironice la adresa social-democraţilor care au anunţat că se vor alătura Pro România, precizând că „s-au încolonat şi au migrat” ca şi cum ar fi primit un ordin.

„Mai răsfiraţi băieţi, mai răsfiraţi! Că daţi de bănuit! Mihai Tudose a lăsat de mai mult timp să se înţeleagă faptul că va urma un alt drum. Nimic nou până acum! Decizia anunţată ieri nu surprinde pe nimeni. Din contră! Ca la un semn (ordin) s-au încolonat şi au migrat! De la un partid mare, care le-a dat totul, la unul mic...foarte mic! Dar, cum se spune, ordinul se execută, nu se discută. Sau cine ştie... Poate Tudose, după eşecul în misiunea de a prelua PSD, a primit o altă însărcinare. Mă întreb dacă Victor Ponta îşi mai aduce aminte când spunea despre "ofiţeri acoperiţi şi descoperiţi" care vor să preia PSD. Şi mai făcea Victor Ponta referire "la un vicepreşedinte PSD, fost ministru în Guvern (dacă va fi nevoie le voi spune colegilor mei despre cine este vorba)!” Nu mai este nevoie. Dar nu am înţeles exact ce partid vor să preia acum”, a conchis Răzvan Popa.

Reacţia europarlamentarului PSD vine după ce deputatul Georgian Pop, fost preşedinte al Comisiei de control SRI, a anunţat, joi, că se alătură Pro România, precizând că cei care conduc în prezent PSD nu înţeleg că prin politică trebuie să uneşti oamenii şi că, de când este preşedintele al partidului, Liviu Dragnea a divizat întreaga societate.

De asemenea, fostul premier Mihai Tudose a anunţat marţi că se înscrie în Pro România, afirmând că a constatat cu tristeţe că o parte din actuala echipă de conducere a PSD a înlocuit agenda publică cu agende personale. Şi senatorul Adrian Ţuţuianu, exclus anul trecut din PSD, a aderat în această lună la formaţiunea lui Victor Ponta.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici