Eurodeputat român: Viktor Orban nu ratează nicio ocazie pentru a-şi afişa servilismul faţă de Putin

Orban nu ratează nicio ocazie pentru a-şi afişa „servilismul faţă de Putin”, afirmă eurodeputatul Eugen Tomac: „Să impui condiţii nerealiste pentru acordarea R. Moldova şi Ucrainei a statutului de candidat la UE arată cât de mult urăşti proiectul european pe care îl şi subminezi din interior”.

1958 afișări
Imaginea articolului Eurodeputat român: Viktor Orban nu ratează nicio ocazie pentru a-şi afişa servilismul faţă de Putin

„Orban nu ratează nicio ocazie pentru a-şi afişa servilismul faţă de Putin. Să vii cu doar trei zile înainte de şedinţa decisivă a Consiliul European şi să impui condiţii nerealiste pentru acordarea R. Moldova şi Ucrainei a statutului de candidat la Uniunea Europeană arată cât de mult urăşti proiectul european pe care îl şi subminezi din interior”, scrie pe Facebook liderul PMP, Eugen Tomac.

El afirmă că, la Kremlin, probabil, lui Victor Orban „i se pregăteşte o mare decoraţie pentru acest rol jucat tot mai activ”.

„Faptul că autorităţile de la Budapesta anunţă că susţin oferirea perspectivei europene pentru R. Moldova şi Ucraina doar la pachet cu Bosnia şi Herţegovina, dar şi Georgia, este dovada cea mai clară că guvernul maghiar este mai aproape de realitatea proiectată de Moscova decât cea văzută de restul Europei”, conchide Tomac.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici