Europarlamentar PSD: Vom prezenta PE un studiu surpriză pentru cei ce încearcă să denigreze românii

Europarlamentarul PSD Ciprian Tănăsescu afirmă că în 3 octombrie în PE va fi o dezbatere pentru contracararea "declaraţiilor isterice" făcute de politicieni britanici şi olandezi privind imigranţii români şi va fi prezentat un studiu "surpriză" pentru cei care spun că românii nu au loc în Europa.

577 afișări
Imaginea articolului Europarlamentar PSD: Vom prezenta PE un studiu surpriză pentru cei ce încearcă să denigreze românii

Europarlamentar PSD: Vom prezenta PE un studiu surpriză pentru cei ce încearcă să denigreze românii (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

Tănăsescu a spus, sâmbătă, într-o conferinţă de presă la Horodnicu de Sus, în judeţul Suceava, că în 3 octombrie în Parlamentul European va fi organizată o dezbatere privind migraţia forţei de muncă, ce are scopul de a da replica şi de a contracara "declaraţiile negative şi chiar isterice" făcute de anumiţi oameni politici din Marea Britanie, Olanda şi alte state europene cu privire la "valul" de imigranţi români care le va invada ţările după ianuarie 2014, când se trece la libera circulaţie a forţei de muncă pentru români şi bulgari.

El a afirmat că vor fi prezentate datele unui studiu realizat în România, cu cifre foarte exacte, precizând că încă nu poate furniza datele acestui studiu.

Europarlamentarul PSD a mai spus că datele studiului "vor constitui o surpriză" şi pentru cei care încearcă să îi denigreze pe români şi să spună că aceştia nu îşi au locul în Europa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici