Europarlamentarii PSD au primit sfaturi de la Geoană, Iliescu, Corlăţean

Cei zece europarlamentari PSD au plecat, luni, de la sediul central al partidului, către aeroport, unde se vor îmbarca pentru Strasbourg, înaintea plecării ei primind sfaturi de la preşedintele PSD Mircea Geoană, de la preşedintele de onoare Ion Iliescu şi de la secretarul general Titus Corlăţean.

1 afișare
Imaginea articolului Europarlamentarii PSD au primit sfaturi de la Geoană, Iliescu, Corlăţean

Europarlamentarii PSD au primit sfaturi de la Geoană, Iliescu, Corlăţean

Geoană le-a comunicat celor ce urmau să plece la Strasbourg decizia Comitetului Executiv Naţional ca grupul europarlamentarilor PSD să formeze al treilea grup parlamentar social-democrat, pe lângă grupurile deja existente, de la Senat şi de la Cameră.

Liderul PSD a arătat că la şedinţa Biroului Permanent Naţional de luni dimineaţa se vor stabili mecanismele de constituire a acestui al treilea grup parlamentar.

„Plecaţi să ne reprezentaţi cu cinste!”, li s-a adresat Geoană europarlamentarilor PSD.

La rândul său, secretarul general al PSD, Titus Corlăţean, el însuşi europarlamentar, le-a transmis colegilor săi că a propus Biroului Permanent Naţional desemnarea lui Adrian Severin drept lider al grupului europarlamentarilor PSD.

Preşedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, le-a transmis europarlamentarilor PSD să promoveze cât mai mulţi concetăţeni în aparatul birocratic al Uniunii Europene.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici