EXCLUSIV - Andreea Paul Vass: Candidez la şefia Organizaţiei de Femei a PDL. Vezi ce înseamnă "Vass" în maghiară

Consilierul premierului Adreea Paul Vass a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, că va candida pentru preşedinţia Organizaţiei de femei a PDL, arătând că poate întări organizaţia, aduce "prospeţime" şi "chiar Traian Băsescu vede o soluţie în întărirea organizaţiei de femei pentru a reforma partidul".

6509 afișări
Imaginea articolului EXCLUSIV - Andreea Paul Vass: Candidez la şefia Organizaţiei de Femei a PDL. Vezi ce înseamnă "Vass" în maghiară

EXCLUSIV - Andreea Paul Vass: Candidez la şefia Organizaţiei de Femei a PDL (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

Andreea Paul Vass a spus că o definesc curajul, acţiunea şi performanţa şi că doreşte să transmită femeilor din PDL mesajul reîntăririi partidului prin dinamism, competiţie liberă, autentică, de forţă.

"A sosit şi timpul generaţiei mele în devenirea României. Cred foarte tare în capacitatea femeilor de a relansa creşterea economică. Cred cu tărie că femeile au resurse nebănuite. Definindu-mă curajul, acţiunea şi performanţa, cred că pot să duc Organizaţia de femei a PDL în punctul în care să facă diferenţa, să traseze plusul faţă de celelalte partide politice în campania din 2012 şi după. Mesajul întăririi partidului prin dinamism, prin competiţie liberă, autentică, de forţă este cel pe care doresc să-l transmit femeilor din PDL. Doresc un parteneriat bazat pe inteligenţă", a precizat Andreea Paul Vass.

Ea a adăugat că organizaţia de femei a partidului poate fi "semnificativ întărită" şi că ea aduce "prospeţime" în această organizaţie.

Andreea Paul Vass a spus că mai lucrează la sloganul sub care va candida pentru şefia organizaţiei, arătând că este clar că "femeia PDL este femeia dreptei".

"Cred că organizaţia poate fi semnificativ întărită şi am încredere că femeile pot să contribuie la dinamizarea PDL", a mai spus Andreea Paul Vass.

"Chiar şi Traian Băsescu vede o soluţie în întărirea organizaţiei de femei pentru a reforma partidul", a adăugat ea.

În legătură cu afirmaţia şefului statului de la Şcoala de vară a tinerilor PDL, respectiv să-şi caute lider ca Margaret Thatcher, Andreea Paul Vass a spus că numele său de dinainte de căsători - Vass - înseamnă în limba maghiară "fier".

"Sigur că da, ceea ce pare şi mai amuzant este că numele meu de fată - Vass - înseamnă în limba maghiară «fier»", a arătat Adreea Paul Vass, făcând trimitere la faptul că Margaret Thatcher era supranunită "Doamna de Fier".

Alegerile în Organizaţia de femei a PDL vor avea loc în 15 octombrie. Organizaţia este condusă în prezent de către deputatul PDL Sulfina Barbu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici