EXCLUSIV - Frunzăverde: Voi candida ca membru PNL pentru preşedinţia CJ Caraş-Severin. Voi deveni vicepreşedinte al PNL, aşa cum mi s-a propus astăzi

Prim-vicepreşedintele PDL Sorin Frunzăverde a declarat, marţi, pentru MEDIAFAX, că va candida ca membru PNL pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Caraş-Severin, din partea USL.

2424 afișări
Imaginea articolului EXCLUSIV - Frunzăverde: Voi candida ca membru PNL pentru preşedinţia CJ Caraş-Severin. Voi deveni vicepreşedinte al PNL, aşa cum mi s-a propus astăzi

Sorin Frunzăverde(Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

"Voi candida ca membru PNL pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Caraş-Severin, din partea USL. Aşa cum mi s-a propus astăzi, voi deveni vicepreşedinte al PNL. Nu poţi să candidezi pentru funcţia asta fără să fii membru PNL", a precizat Frunzăverde.

El a arătat că detalii va da miercuri, într-o conferinţă de presă, care va începe la ora 12.00.

Întrebat care au fost motivele plecării sale din PDL, Sorin Frunzăverde a spus că motivele pot fi găsite în declaraţia lui 24 noiembrie 2010.

Preşedintele PNL Caraş-Severin, Marcel Vela, a declarat, marţi, pentru MEDIAFAX, că Sorin Frunzăverde va candida din partea USL la şefia Consiliului Judeţean.

Marcel Vela a explicat că Frunzăverde va candida din partea USL, însă ca reprezentant al PNL.

El a mai spus că, "deocamdată", Frunzăverde nu s-a înscris în PNL.

"Confirm candidatura - nu înscrierea, pentru că nu am procedat încă la aspectele tehnice - din partea USL, respectiv a PNL a lui Sorin Frunzăverde la preşedinţia Consiliului Judeţean Caraş-Severin", a declarat Marcel Vela pentru MEDIAFAX.

Presa relata, în 24 noiembrie 2010, despre declaraţii ale lui Sorin Frunzăverde potrivit cărora principala provocare pentru PDL dar, în acelaşi timp, pentru opoziţie o reprezintă scoaterea României din "haosul administrativ", din "vrajba politică" şi din "statul poliţienesc".

El exprima atunci opinia că PDL trebuie, fiind la guvernare, să se folosească de pârghiile pe care le are pentru a scoate ţara din această stare.

Astfel, spunea Sorin Frunzaverde, ar trebui luate măsuri precum începerea unui dialog politic cu opoziţia, care să permită constituirea unui guvern bazat pe o mai largă majoritate parlamentară şi construirea şi adoptarea unui buget corect şi responsabil din punct de vedere al alocărilor instituţionale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici