EXCLUSIV | Gândurile lui Cristoiu, LIVE, de la ora 19.00, la ALEPH NEWS

  • Învinşii şi învingătorii alegerilor parlamentare din 6 decembrie. De ce au câştigat unii competitori, de ce au pierdut alţii, ce urmează
  • Surpriza AUR: cum a apărut partidul lui George Simion şi de ce a fost ignorat. Profeţii după alegeri
  • Guvernarea şi bătălia în şi între partide. Relaţiile USR-PLUS şi USRPLUS-PNL în contextul împărţirii funcţiilor în guvern. Ce vor aduce consultările de la Cotroceni, va fi sau nu desemnat Florin Cîţu premier, cine va fi vioara întâi în coaliţie?
511 afișări
Imaginea articolului EXCLUSIV | Gândurile lui Cristoiu, LIVE, de la ora 19.00, la ALEPH NEWS

EXCLUSIV | Gândurile lui Cristoiu, LIVE, de la ora 19.00, la ALEPH NEWS

Duminică, 13 decembrie, în direct de la ora 19.00, publicistul Ion Cristoiu şi moderatoarea Monica Mihai analizează rezultatul alegerilor parlamentare din 6 decembrie, îţi explică de ce a fost un absenteism atât mare şi ce i-a ajutat pe unii competitoră să câştige, inclusiv de AUR.

Vei afla ce jocuri se fac pentru  susţinerea şi formarea unui Guvern de dreapta, cine va fi premierul, care sunt raporturile de forţe şi cine are şanse să obţină cele mai bune posturi şi de ce. Nu vor lipsi nici fotografia care face cât O mie de cuvinte şi Topul Săptămânii.

Iată de ce nu trebuie să ratezi emisiunea Gândurile lui Cristoiu, duminică, 13 decembrie, începând cu ora 19.00, la ALEPH NEWS. Ca să ŞTII!

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici