Falcă: După demisie, Ioan Rus devine concurentul lui Ponta la preşedinţia PSD

Primarul Aradului, Gheorghe Falcă, afirmă că Ioan Rus a devenit, în urma demisiei de la Ministerul de Interne, concurentul lui Victor Ponta la preşedinţia PSD, iar gestul său "arată de fapt" că "şi-a pierdut răbdarea de a încălca anumite legi" pentru "a îndeplini obiectivele politice ale lui Ponta".

713 afișări
Imaginea articolului Falcă: După demisie, Ioan Rus devine concurentul lui Ponta la preşedinţia PSD

Falcă: După demisie, Ioan Rus devine concurentul lui Ponta la preşedinţia PSD (Imagine: Ovidiu Micsik/Mediafax Foto)

Gheorghe Falcă, purtătorul de cuvânt al Mişcării Creştin-Liberale (MC-L) Arad - alianţă realizată în judeţ de PDL şi PER -, a declarat, luni, că Ioan Rus a devenit, după demisia din funcţia de ministru al Internelor, "concurentul" lui Victor Ponta la preşedinţia PSD.

"În acest moment, Ioan Rus devine concurentul lui Victor Ponta pentru postul de preşedinte al PSD, pentru că este clar că în interiorul PSD sunt discuţii cu referire la activitatea politică a lui Ponta şi la plagiatul său. De aceea, de astăzi, Victor Ponta are un concurent în interiorul partidului, pe domnul Rus, care a analizat toate greşelile domnului Ponta", a declarat Falcă.

Primarul municipiului Arad a afirmat că "această demisie arată de fapt că Ioan Rus şi-a pierdut răbdarea de a încălca anumite legi pe parcursul referendumului, pentru a îndeplini obiectivele politice ale domnului Ponta".

Ioan Rus a anunţat, luni, că şi-a înaintat demisia de onoare din funcţia de ministru al Administraţiei şi Internelor, pentru că este un politician onest, corect, iar în ultimele zile asupra lui au fost făcute presiuni începând de la Traian Băsescu şi continuând cu Crin Antonescu, lucru inacceptabil.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici