Fără userişti în funcţii publice. Cîţu a demis prefecţii şi subprefecţii USRPLUS

Prefecţii şi subprefecţii USR PLUS au fost destituiţi din funcţie în şedinţa de Guvern de joi. Este vorba despre 14 prefecţi, inclusiv cel al Capitalei, precum şi 28 de subprefecţi.

2307 afișări
Imaginea articolului Fără userişti în funcţii publice. Cîţu a demis prefecţii şi subprefecţii USRPLUS

Fără userişti în funcţii publice. Cîţu a demis prefecţii şi subprefecţii USRPLUS

Guvernul i-a destituit pe prefecţii şi subprefecţii numiţi din partea USR PLUS.

Hotărârea a fost introdusă pe ordinea de zi suplimentară.

Este vorba de 14 prefecţi şi 28 şi subprefecţi.

„Nu se numesc alţii pe posturi. Rămân posturi libere şi se preiau din atribuţii”, a spus, joi, premierul Florin Cîţu.

Premierul Florin Cîţu anunţa că miercuri seara îi va destitui pe secretarii de stat ai USR PLUS: „Eu nu ştiu ce interese vor reprezenta acolo, ale AUR, ale PSD”.

„În momentul în care ai negociat cu AUR şi cu PSD, nu pot să am secretari de stat în ministere, pentru că eu nu ştiu ce interese vor reprezenta acolo, ale AUR, ale PSD”, spune, la Digi24, Florin Cîţu.

Deciziile pentru eliberarea din funcţie a secretarilor de stat ai USR PLUS au fost publicate miercuri seara în Monitorul Oficial.

Miniştrii USR PLUS au demisionat din Guvern marţi dimineaţă

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici