Fenechiu: Cât timp Dan Diaconescu candidează, Becali este un candidat redutabil pentru liberali

Vicepreşedintele PNL Relu Fenechiu a declarat luni dimineaţă că europarlamentarul George Becali este o "componentă" necesară pentru liberali cât timp Dan Diaconescu candidează la parlamentare, precizând că finanţatorul Stelei beneficiază de susţinerea unei anumite "pături a românilor".

183 afișări
Imaginea articolului Fenechiu: Cât timp Dan Diaconescu candidează, Becali este un candidat redutabil pentru liberali

George Becali (Imagine: Silviu Matei/ Mediafax Foto)

"Atât timp cât candidează Dan Diaconescu pentru Parlamentul României, cred că Gigi Becali este un competitor redutabil şi cred că reprezintă o anumită pătură a românilor", a spus Fenechiu.

El a fost întrebat dacă PNL nu riscă să piardă mai multe voturi prin cooptarea lui Becali, liberalul a răspuns: "Gigi Becali totuşi şi-a câştigat un loc în Parlamentul Europei, Gigi Becali are – vrem sau nu vrem să recunoaştem – o anumită cotă în încrederea populaţiei şi, dincolo de toate, există pe eşicherul politic românesc partide politice care ne obligă să avem şi noi o astfel de componentă".

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat luni că George Becali va candida din partea USL într-un colegiu din Sectorul 6, acelaşi în care va candida şi Dan Diaconescu, aliatul PDL, el afirmând că Becali va câştiga.

"Am discutat cu domnul Antonescu - şi săptămâna trecută, am discutat şi azi – şi cred că este o idee foarte bună ca domnul Becali să candideze din partea noastră, exact în colegiul în care va candida domnul Dan Diaconescu, care e aliatul PDL", a spus Ponta.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici